Gratis boodschappen, A-merken en levensmiddelen winacties

Wist je dat er heel wat boodschappen zijn te winnen op het internet. Bijna elke supermarkt heeft wel een winactie of een prijsvraag waarbij je een supermarktproduct, boodschappenpakket of diverse A-merken kunt winnen.

Wil jij af en toe besparen op je boodschappenpotje dan is meedoen met diverse supermarkt winacties of meedoen met een prijsvraag van een A-merk de moeite waard. Meestal geven ze meerdere producten weg. Waardoor de kans dat je iets wint groot is.

Voor sommige winacties heb je een Facebook account nodig. Let wel op want die willen nog wel eens niet werken op een smartphone of tablet. Doe dus altijd mee met een pc en zorg dat je software up-to-date is. Want de acties worden gemaakt voor de nieuwste browsers. Werkt iets niet check dan als eerste waarmee je surft en of je alles hebt bijgewerkt.

Lees altijd goed de voorwaarden. Wat gebeurt er met je gegevens. Tot wanneer loopt de actie en vooral wat moet je doen. Soms is het gemakkelijk en is het alleen een mail & winactie. Maar soms vragen ze om een recept met het product. Moet je een foto uploaden van bijvoorbeeld je BBQ of een gekke slagzin verzinnen. De prijsvragen zijn nooit saai en het is altijd leuk om mee te doen.

Waar vind je nu al die boodschappen winacties? Daar zijn diverse sites voor zoals van bekende supermarktketens: Albert Hein, Deen, Jumbo, Dekamarkt, Lidl, Dirk van den Broek, Emte, Jan Linders, Plus of A-merken zoals Smiths, Senseo, Coca-Cola, Pick-Wick, Chocomel, Alpro, Peijenburg, Pampers, Nivea, Heinz, red Bull, Roosvicee, Jupiler,, Haribo, Almhof, Coobest, Croma, Becel, Bertolli, Whiskas, Mentos, Remia, Pepsi, Arla, Dreft, Milka. Douwe Egberts, Heineken, Unox, Honig, Hak, nescafe, Knorr, Lays, Campina, Calve, Blue Band, Spa, Robijn, Maggi, Conimex, Iglo, Melkunie, Lipton, Verkade, Bolletje, Johma, Fanta, Duyvis en nog veel meer A-merken winacties.

Hier hebben we een paar winacties op een rijtje gezet:

Laat ons weten of jij al een keertje boodschappen hebt gewonnen?

Boodschappen winnen

Je kunt ook je boodschappen winnen. Geen zin om al die pakjes en potjes te kopen en naar de brievenbus te rennen of op websites allerlei codes in te vullen? Doe dan mee met een winactie en maak kans op gratis boodschappen. Hou je van spelletjes dan is dit je kans.